Dag 18: dinsdag 24 juni 2003

Water Country van Busch Gardens



Vandaag geen wekker, maar we zijn toch vroeg wakker. Het wordt heel erg warm vandaag en we besluiten om naar het waterpretpark Water Country van Busch Gardens te gaan. We zijn er om 10.00 uur en dan is het al heel erg druk. We ruimen onze spullen in een kluisje en proberen om een handdoek te huren, maar dat is helaas niet mogelijk. En dat terwijl de jongen in het motel ons had verteld dat we wel handdoeken konden huren. Dan maar zonder handdoeken………

Het park is wel leuk, met een paar leuke glijbanen, maar het is niet zo leuk als Blizzard Beach van Disney in Florida. Misschien is het ook niet echt een eerlijke vergelijking, en zijn we gewoon verwend. Natuurlijk proberen we wel alles uit. We vinden het jammer dat er niet echt een rustig dobberbad is, waar je lekker kunt ronddobberen in een rubberen band. Ook moet je bij elke glijbaan toch minstens een half uur wachten, omdat het zo druk is. De leukste glijbaan is een supersteile baan waarin je gelanceerd wordt op een plastic zitbakje. Als je beneden komt schiet je met het bakje over het water heen. Heel spectaculair!

Om 16.00 uur hebben we alles gezien en gedaan en we gaan terug naar het motel. Daar douchen we en we frissen ons op en als we een beetje zijn bijgekomen gaan we naar Colonial Williamsburg. Het is nog steeds heel erg warm, ondanks dat het nu al 18.00 uur is geweest. We wandelen rond in het stadje en kijken naar de mooie historische gebouwen en alle mensen die hier in klederdracht rondlopen. In een leuke boekwinkel vinden we zelfs nog een boek over achtbanen!

Als we zijn uitgekeken rijden we naar de Christmas Shop en hier kopen we nog een paar leuke souveniertjes voor in de kerstboom. Daarna gaan we eten bij de Chicago Grill & Bar en dat smaakt redelijk. Na het eten rijden we nog even naar de supermarkt voor drinken en dan gaan we terug naar het motel. Jacqueline amuseert zich met het uitzoeken van alle souvenirs en folders en boekjes. Wat moet er mee terug naar Nederland? Peter kijkt een leuke film op TV.

Geen opmerkingen: